Αλεξ Spa Ξενοδοχείο Αιδηψός Εύβοια Ξενοδοχεία Spa Αλεξ Αιδηψός Λουτρά
Ξενοδοχείο Αλεξ
Αλεξ Spa Ξενοδοχείο Αιδηψός Εύβοια Ξενοδοχεία Spa Αλεξ Αιδηψός Λουτρά
English LanguageΞενοδοχείο Αλεξ *** Αιδηψός Εύβοια

Χτισμένο σε ένα από τα ομορφότερα σημεία της Αιδηψού, 30μ από την όμορφη παραλία, το Spa Ξενοδοχείο Αλεξ ***, είναι η ιδανική πρόταση διαμονής για τις διακοπές σας στην Αιδηψό. Μόλις 50μ από το ξενοδοχείο, βρίσκονται εγκαταστάσεις υδροθεραπευτηρίου.


Το Spa Ξενοδοχείο Αλεξ ***, πρόσφατα έχει ανακαινιστεί πλήρως και έχει δοθεί ιδιαίτερη προσοχή στην επίπλωση και  τη διακόσμηση τόσο των εσωτερικών όσο και των εξωτερικών χώρων.

Το ξενοδοχείο διαθέτει 34 άνετα και όμορφα επιπλωμένα δωμάτια, όπου το καθένα διαθέτει κλιματισμό, TV, DVD player, τηλέφωνο, χρηματοκιβώτιο, ψυγείο, στεγνωτήρα μαλλιών και ασύρματη πρόσβαση στο Internet. Επίσης τα δωμάτια διαθέτουν πολυκουζινάκι και τραπέζι με καρέκλες, ώστε οι επισκέπτες να έχουν τη δυνατότητα να ετοιμάσουν κάποιο μικρό γεύμα στο δικό τους χώρο και χρόνο.

Τα δωμάτια έχουν μπαλκόνι και όμορφη διακόσμηση που δημιουργεί άνετη και ζεστή ατμόσφαιρα.

Το Spa Ξενοδοχείο Αλεξ ***, λειτουργεί σε οικογενειακή και φιλική βάση, με διακριτικότητα και ευγένεια. Είναι ιδανικό για οικογένειες που ταξιδεύουν μαζί και για την εξυπηρέτηση των επισκεπτών του, παρέχει 24ωρη υπηρεσία δωματίου.

Το ξενοδοχείο διαθέτει δίκλινα, τρίκλινα και τετράκλινα δωμάτια, εξυπηρετώντας τις ανάγκες δύο αλλά και περισσότερων ατόμων που επιθυμούν να διαμείνουν στον ίδιο χώρο. Υπάρχει επίσης και δωμάτιο για άτομα με ειδικές ανάγκες και οι κοινόχρηστοι χώροι είναι σχεδιασμένοι για πρόσβαση από όλους.

Με την εμπειρία λειτουργίας του ξενοδοχείου πάνω από 35 χρόνια, οι επισκέπτες μας απολαμβάνουν περιποίηση και άνεση σε όλο το διάστημα διαμονής τους στους χώρους του Spa Ξενοδοχείου Αλεξ ***. Στόχος μας είναι η διαμονή στο ξενοδοχείο μας, να είναι από εκείνες που θα θυμάστε πάντα με αγάπη και νοσταλγία.

Alex Hotel Edipsos Greece
Alex Hotel Edipsos Greece
Alex Hotel Edipsos Greece

Αρχική Σελίδα   |   Ξενοδοχείο Αλεξ   |   Παροχές   |   Spa Θεραπείες   |  Αιδηψός - Εύβοια   |   Πως θα μας Βρείτε   |   Επικοινωνία


Ξενοδοχείο Αλεξ ***
Ερμού 43, Αιδηψός, Εύβοια
Τελ: ( + 30 ) 22260 22127 | 22260 24103
Fax: ( + 30 ) 22260 60050
MH.T.E.: 1351K012A0004500