Ξενοδοχεία Αιδηψός Εύβοια Αλεξ Spa Ξενοδοχείο Αιδηψός Εύβοια Διακοπές
Home
Ξενοδοχεία Αιδηψός Εύβοια Αλεξ Spa Ξενοδοχείο Αιδηψός Εύβοια Διακοπές
English Language Ξενοδοχείο Αλεξ *** Αιδηψός Εύβοια

Όλη η Ελλάδα έχει και προσφέρει πανέμορφους προορισμούς που είναι ιδανικοί για  διακοπές όλο το χρόνο. Είτε αναζητάτε διακοπές χαλάρωσης και ξεκούρασης, είτε διακοπές γεμάτες διασκέδαση και δραστηριότητες, η Ελλάδα σίγουρα έχει αυτό που ζητάτε.

Τα Ελληνικά νησιά είναι γνωστά για την ομορφιά και τη μαγεία τους που είναι συνυφασμένη με το καλοκαίρι, τον ήλιο και τη θάλασσα.

Τα κατάλευκα σπιτάκια, οι εκκλησίες όπου ο γαλάζιος τρούλος τους γίνεται ένα με το γαλάζιο του ουρανού, είναι εικόνες που όλοι λίγο – πολύ έχουμε συναντήσει στις διακοπές μας. Υπάρχουν όμως ομορφιές σε νησιά που ακόμα δεν τις έχουμε ανακαλύψει και σίγουρα θα είναι μια ακόμα έκπληξη για το σκηνικό των διακοπών μας στην Ελλάδα.

Η Εύβοια είναι το δεύτερο μεγαλύτερο νησί της Ελλάδας και βρίσκεται στα ανατολικά της ηπειρωτικής Ελλάδας. Έχει οδική πρόσβαση από τη γέφυρα της Χαλκίδας, ενώ εξυπηρετείται και από φερυς, τόσο στο βόρειο όσο και στο νότιο κομμάτι της.

Στη Βόρεια Εύβοια, βρίσκεται και η Αιδηψός, φημισμένη λουτρόπολη από τα αρχαία χρόνια. Μια πόλη με σημαντική  ιστορική παρουσία από τα αρχαία χρόνια, αφού οι ιαματικές ιδιότητες των πηγών της ήταν ήδη γνωστές και αναφέρονταν στα συγγράμματα της εποχής.

Η πόλη είναι πλήρως οργανωμένη τουριστικά και προσφέρει παροχές και υπηρεσίες για όλους τους τύπους τουρισμού, ειδικά για τους επισκέπτες του ιαματικού τουρισμού.

Σε απόσταση 30μ από τη θάλασσα, στη πόλη της Αιδηψού,  βρίσκεται το περίφημο Spa Ξενοδοχείο Αλεξ ***. Λειτουργεί όλο το χρόνο και προσφέρει διαμονή ποιότητας και άνεσης , που θα συμπληρώσει με τον καλύτερο τρόπο τις διακοπές σας σε ένα από τα πιο όμορφα σημεία της Εύβοιας.

Εκτός από τις παροχές και τις υπηρεσίες διαμονής που προσφέρει στους επισκέπτες του, το Ξενοδοχείο Αλεξ ***, προσφέρει και μεγάλη γκάμα Spa υπηρεσιών και περιποίησεων, που σας επιτρέπει να απολαύσετε περιποιήσεις υγείας και ομορφιάς από  εξειδικευμένο προσωπικό.

Αν επιθυμείτε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις παροχές και τη διαμονή στο Spa Ξενοδοχείο Αλεξ ***, μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας. Το πάντα ευγενικό προσωπικό μας είναι έτοιμο να καλύψει όποια απορία και να σας εξυπηρετήσει. Είναι χαρά μας να σας φιλοξενήσουμε στην Αιδηψό και τους όμορφους χώρους μας.


Ξενοδοχεία Αιδηψός Εύβοια Αλεξ Spa Ξενοδοχείο Αιδηψός Εύβοια Διακοπές
Ξενοδοχεία Αιδηψός Εύβοια Αλεξ Spa Ξενοδοχείο Αιδηψός Εύβοια Διακοπές


Αρχική Σελίδα   |   Ξενοδοχείο Αλεξ   |   Παροχές   |   Spa Θεραπείες   |  Αιδηψός - Εύβοια   |   Πως θα μας Βρείτε   |   Επικοινωνία


Ξενοδοχείο Αλεξ ***
Ερμού 43, Αιδηψός, Εύβοια
Τελ: ( + 30 ) 22260 22127 | 22260 24103
Fax: ( + 30 ) 22260 60050
MH.T.E.: 1351K012A0004500


Find Us on Facebook