Αιδηψός Spa Διακοπές Αλεξ  Ξενοδοχείο Αιδηψός Spa Ξενοδοχεία
Spa Θεραπείες
Αιδηψός Spa Διακοπές Αλεξ  Ξενοδοχείο Αιδηψός Spa Ξενοδοχεία
English LanguageΞενοδοχείο Αλεξ *** Αιδηψός Εύβοια

Η Αιδηψός είναι γνωστή για τις θερμές πηγές της με τις ιαματικές ιδιότητες, από τα αρχαία χρόνια. Γνωστή λουτρόπολη μέσα στους αιώνες, συνεχίζει και σήμερα να προσφέρει υγεία και ομορφιά με τα ποικίλα λουτροθεραπευτήρια της. Για χρόνια η πόλη προσελκύει επισκέπτες από όλο τον κόσμο, για αυτό και σήμερα είναι πλήρως οργανωμένη στο να προσφέρει αποκλειστικές ιαματικές περιποιήσεις.

Διαθέτει  πλήρως οργανωμένες εγκαταστάσεις, τόσο στα δημόσια λουτροθεραπευτήρια, όσο και σε ξενοδοχεία που έχουν διαμορφωθεί και προσφέρουν υπηρεσίες  που συνδυάζουν φιλοξενία και περιποίηση.

Το Spa Ξενοδοχείο Αλεξ ***, προσφέρει στους πελάτες του, μεγάλη γκάμα Spa υπηρεσιών χαλάρωσης και περιποίησης. Σε συνδυασμό με τις υπηρεσίες διαμονής , η παραμονή σας στο ξενοδοχείο εγγυάται απόλαυση, χαλάρωση και απόλυτη περιποίηση.

Το κέντρο ομορφιάς του Ξενοδοχείου Αλεξ ***, ονομάζεται “Αφροδίτη”, όπως η θεά της ομορφιάς και προσφέρει περιποιήσεις ομορφιάς και αναζωογόνησης.

Στις παροχές του ξενοδοχείου περιλαμβάνονται σάουνα, χαμάμ, τζακούζι και διάφοροι τύποι μασάζ. Παράλληλα παρέχονται περιποιήσεις ομορφιάς,  βαθύς καθαρισμός προσώπου και σώματος, περιποιήσεις  αντιγήρανσης, σύσφιξης,  καθώς και μανικιούρ – πεντικιούρ.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις περιποιήσεις ομορφιάς που προσφέρουμε, μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας. Είμαστε πάντα στη διάθεση σας για ότι χρειάζεστε.

Αιδηψός Spa Διακοπές Αλεξ  Ξενοδοχείο Αιδηψός Spa Ξενοδοχεία
Αιδηψός Spa Διακοπές Αλεξ  Ξενοδοχείο Αιδηψός Spa Ξενοδοχεία

Αρχική Σελίδα   |   Ξενοδοχείο Αλεξ   |   Παροχές   |   Spa Θεραπείες   |  Αιδηψός - Εύβοια   |   Πως θα μας Βρείτε   |   Επικοινωνία


Ξενοδοχείο Αλεξ ***
Ερμού 43, Αιδηψός, Εύβοια
Τελ: ( + 30 ) 22260 22127 | 22260 24103
Fax: ( + 30 ) 22260 60050
MH.T.E.: 1351K012A0004500